logó BGSZC Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziuma Dohány utca 65.
 

Dohány utcai szakképző központ

A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum székhelyén, iskolánk DOHÁNY utcai épületében INGYENES, nappali és esti tagozatos, EMELT szintű, érettségire épülő OKJ-s képzések kaptak helyet.

Bemutatkozás

A Dohány utcai felnőttoktatási szakképző központ 2008 óta működik jól felszerelt, modern, korszerű oktatástechnikai eszközökkel ellátott belvárosi épületében. Az oktatóközpont könnyen megközelíthető, a Blaha Lujza tértől néhány perc sétával elérhető.

A BGSZC Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziumában nappali és esti tagozatos, iskolarendszerű OKJ-s képzés folyik. Minden képzésünk érettségire épül és államilag elismert szakképesítést ad. A képzések első és második szakma szerzése esetén teljesen ingyenesek.

A BGSZC Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziumában tanító tanáraink szakértelme és tanítási, módszertani, szakmódszertani tapasztalata elismeréseként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közgazdász tanár szakos hallgatóinak mentoráló intézményévé választotta ezt az intézményt.

A szakképző központ vizsgaeredményessége kimagasló a sikeres az OKJ szakmai vizsgák tekintetében.

Az iskolaépületben a házirend igazodik ahhoz, hogy valamennyi diákunk érettségizett, nagykorú. Az épületben 9-12. évfolyamon nem folyik oktatás.

Az intézményben szervezett kulturális programok, a magas színvonalú szakmai és külső programok biztosítják az itt tanulók szakmai és kulturális fejlődését, a projektnapok is kifejezetten az érettségizett korosztályhoz szólnak. Nappali tagozaton tanáraink tanítási módszerei igazodnak a fiatal felnőtt korcsoport igényeihez. Esti tagozaton tanáraink oktatási módszertana biztosítja, hogy munka mellett is sikeres szakmai vizsgát tehessenek akár a fiatalabb, akár az idősebb korosztályhoz tartozó diákok.

Az intézményben dolgozó oktatóink arra törekszenek, hogy a biztos szakmai tudáson kívül korszerű, könnyen és rugalmasan alkalmazható munkaerő piaci ismeretekkel, projektmunkákkal, szakmai és kulturális programokkal is színesítsék a diákéletet és felkészítsék tanulóinkat egy sikeres szakmai karrier elindítására. Továbbá oktatóink igyekeznek stressz mentes, diákbarát körülményeket teremteni a szakmatanuláshoz.

Térségi szintű akkreditált, kiváló minősítésű Tehetségpontot működtetünk. Már több tanévben is 120 órás tehetséggondozó programot valósítottunk meg színvonalas belső és külső szakmai programokkal.

Iskolánk bekapcsolódott az Erasmus programba, így a diákoknak lehetősége nyílik rá, hogy kapcsolatokat alakítsanak ki külföldi diákokkal, vagy akár külföldre utazzanak szakmai tapasztalatcserére.

Több éve sikeresen működő, emelt szintű OKJ-s képzéseink az alábbiak:
  • gazdasági informatikus,
  • irodai titkár,
  • kereskedő,
  • logisztikai és szállítmányozási ügyintéző,
  • pénzügyi és számviteli ügyintéző,
  • vállalkozási és bérügyintéző,
  • vám, jövedéki és termékdíj ügyintéző,
  • vállalkozási mérlegképes könyvelő.

Minden képzésünk államilag finanszírozott, első és második szakma esetén teljesen ingyenes.

Ingyenes szolgáltatások: könyvtár, szakmai, kulturális és karrierprogramok, digitális tananyagok, egyéni tanulási út mentorálás, tanácsadás.

Várjuk szeretettel INGYENES, emelt szintű OKJ-s képzéseinken!

Szerző: Webmester

Közzétéve: 2019-01-14 23:13:38

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.