logó BGSZC Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziuma Dohány utca 65.
 

Dohány utcai szakképző központ

A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum székhelyén, iskolánk DOHÁNY utcai épületében INGYENES, nappali és esti tagozatos, EMELT szintű, érettségire épülő OKJ-s képzések kaptak helyet.

Bemutatkozás

A Dohány utcai szakképző központ 2008 óta működik, jól felszerelt, modern épület. Könnyen megközelíthető, a Blaha Lujza tértől néhány perc sétával elérhető.

A Dohány utcai szakképző központban tanító tanáraink szakértelme és tapasztalata elismeréseként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közgazdász tanár szakos hallgatóinak mentoráló intézményévé választotta ezt a képzőhelyet.

A szakképző központ vizsgaeredményessége kimagasló a sikeres szakmai vizsgák tekintetében.  
A Dohány utcai iskolaépületben a házirend igazodik az tanulók életkorához, a szervezett programok, szakmai és külső programok, projektnapok kifejezetten az érettségizett korosztályhoz szólnak. Tanáraink tanítási módszerei is igazodnak a fiatal felnőtt korcsoport igényeihez. 

A Dohány utcai képzőközpontban dolgozó oktatóink arra törekszenek, hogy a biztos szakmai tudáson kívül munkaerőpiaci ismeretekkel, projektmunkákkal, szakmai és kulturális programokkal is színesítsék a diákéletet és felkészítsék tanulóinkat egy sikeres szakmai karrier elindítására. 

Térségi szintű akkreditált kiváló minősítésű Tehetségpontot működtetünk, ebben a tanévben 120 órás tehetséggondozó programot valósítottunk meg belső és külső programokkal.

Több éve sikeresen működő ingyenes OKJ-s képzéseink a Dohány utcában: kereskedő, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, pénzügyi, számviteli ügyintéző, pénzügyi termékértékesítő, ügyviteli titkár, vállalkozási és bérügyintéző. Képzési kínálatunkat az OKJ változásainak megfelelően folyamatosan bővítjük, a 2016. szeptemberében induló tanévben ingyenes iskolarendszerű mérlegképes könyvelő képzést indítunk.   

Minden képzésünk államilag finanszírozott, első és második szakma esetén teljesen ingyenes.  

Ingyenes szolgáltatásaink a Dohány utcában: konditerem, könyvtár, szakmai, kulturális és karrierprogramok, iskolapszichológus, digitális tananyagok.  

Várjuk szeretettel a Dohány utcai belvárosi képzőközpont INGYENES, emelt szintű  OKJ-s képzésein!
 
A Dohány utcai képzőközpont elérhetősége:  
www.facebook.com/belvarosikepzo
1074 Budapest, Dohány utca 65.
(061) 413-2771
Jelentkezési lap képzéseinkre

Szerző: Webmester

Közzétéve: 2016-05-26 10:38:17

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.