logó BGSZC Belvárosi Technikum Dohány utca 65.
 

Kifutó: Pénzügyi - számviteli üi.

Ingyenes Pénzügyi - számviteli ügyintéző (54 344 01), érettségire épülő emelt szintű képzés Budapest belvárosában.

Kifutó képzés: Pénzügyi - számviteli ügyintéző

Pénzügyi - számviteli ügyintéző 54 344 01

Érettségire épülő emelt szintű szakképesítés

Betölthető állás / munkakör

Pénzügyi asszisztens, Pénzügyi koordinátor, Pénzügyi referens, Pénztáros, Számlaellenőr, Bérelszámoló, Bérszámfejtő, Bérügyi adminisztrátor, Számviteli ügyintéző Főkönyvi könyvelő, Főkönyvi munkatárs, Számviteli előadó, Könyvelő (analitikus), Analitikus könyvelő, Analitikus nyilvántartó, Anyagkönyvelő, Banki könyvelő
 

Fő tantárgyak

  • Pénzügy és vállalkozásfinanszírozás
  • Adózás
  • Könyvvezetés
  • Elektronikus adózás
  • Elektronikus könyvelés
  • Vállalkozások gazdálkodása
  • Irodai ügyvitel
  • Projekt feladatok és finanszírozás
  • Idegen nyelv

Gyakorlat

Az oktatás nemcsak elméleti órákból áll. A képzési idő alatt az iskolában eltöltendő gyakorlat, valamint vállalkozásoknál és könyvelő irodáknál tett látogatások alapozzák meg a későbbi munkát. Ez idő alatt megismerkednek a diákok a gyakorlatban is használható könyvelő programokkal. Ez azért fontos, mivel pályakezdőként sokkal könnyebb az elhelyezkedés, ha valaki szakmai tapasztalattal is rendelkezik már.

Képzés jellemzői:

A képzés érettségire épülő, emelt szintű végzettséget ad, amely egy esetleges későbbi felsőoktatási felvételi esetén többlet pontot biztosít. Alapul szolgál továbbá a Mérlegképes könyvelő képesítésnek, amely jelenleg szintén elérhető iskolánkban.

Ha szívesen dolgozol irodában, sokrétű munkára vágysz, jó választás a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma. A képzés korszerűen felépített, komplex tudást biztosít.

Annak a fiatalnak ajánljuk, aki jól bírja az irodában végzendő papírmunkát, precíz, szereti a számítógépes feladatokat. Ha valaki később önálló vállalkozóként képzeli el az életét, szintén jó választás ez a szakma.
A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzettség megszerzésével képes leszel egy irodában, vagy egy könyvelő cég alkalmazottjaként adminisztratív és könyvelési feladatok ellátására. Ügyintézőként értesz majd a gazdálkodáshoz, vállalkozási ügyek intézéséhez, jogi kérdésekben is képes leszel eligazodni, és gyakorlati ismereteid lesznek a pénzügyek, adózás és könyvvezetés területén.

Szerző: Webmester

Közzétéve: 2020-06-17 13:48:16

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.