logó BGSZC Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziuma Dohány utca 65.
 

Pénzügyi termékértékesítő

Ingyenes Pénzügyi termékértékesítő, érettségire épülő emelt szintű képzés Budapest belvárosában.

Pénzügyi termékértékesítő szakképesítés

Nappali és esti tagozatos, ingyenes OKJ képzéseinkre a nyári szünetben szerdánként 9-15 óra között lehet beiratkozni a Dohány utca 65-ben a titkárságon.

Képzés neve: Pénzügyi termékértékesítő

Érettségire épülő, emelt szintű szakma

Betölthető állás / munkakör

Pénzügyi vállalkozásoknál, biztosítótársaságoknál, bankoknál, állami intézményekben, értékesítő, ügyfélkapcsolati, illetve irodai, adminisztratív munkakör ellátására van lehetőség ezzel a szakképesítéssel. A pénzügyi termékértékesítők iránti munkaerő piaci kereslet évek óta stabil, ami biztos elhelyezkedési esélyeket biztosít a szakképzettség megszerzését követően. 

Fő tantárgyak

  • Pénzügyi és adózási ismeretek
  • Banki ismeretek
  • Biztosítási ismeretek
  • Vállalkozások gazdálkodása
  • Befektetési piacok
  • Kommunikáció
  • Szakmai gyakorlat
  • Idegen nyelv

Gyakorlat

Külső szakmai gyakorlat nincs, intézményi gyakorlati órák keretében kerül sor a gyakorlati ismeretek megszerzésére, valamint a képzőhely színvonalas érdekes külső pénzügyi szereplőknél tett szakmai látogatásokkal bővíti a gyakorlati ismereteket.

Képzés jellemzői

Aki szeretne bankban vagy biztosítónál dolgozni, sokrétű izgalmas érdekes munkára vágyik, annak jó választás a pénzügyi-termékértékesítő szakma. A képzés korszerűen felépített, komplex tudást biztosít, nappali iskolarendszerben vagy esti képzés során. Annak az érettségiző vagy már érettségit szerzett szakmai képesítés iránt érdeklődőnek ajánljuk, aki szeret lépést tartani a pénzügyi-, befektetési piac változásaival, szívesen alakít ki és tart kapcsolatot az ügyfelekkel, jól bírja az adminisztrációs papírmunkát, a számítógépes feladatokat is szívesen végzi. A pénzügyi termékértékesítő képzettség megszerzésével képes lesz egy bankban, biztosítónál vagy irodában alkalmazottként értékesítő, tanácsadó és adminisztratív feladatok ellátására. Ügyintézőként ért majd a gazdálkodáshoz, marketinghez, vállalkozási ügyek intézéséhez, jogi kérdésekben is képes lesz eligazodni, és gyakorlati ismeretei lesznek a bankok, a biztosítási piac, és pénzügyek területén.

Töltse ki és küldje el jelentkezési lapunkat: Jelentkezési lap

Szerző: Webmester

Közzétéve: 2016-07-08 11:06:09