logó BGSZC Belvárosi Technikum Dohány utca 65.
 

ERASMUS 2021


SPANYOL NAP 2021

Október 21-én jó hangulatú programmal zártuk a KA102-077982 sz. Erasmus+ projektünket. A nyári valenciai szakmai gyakorlaton és látogatáson résztvevő diákok és tanárok élménybeszámolókat tartottak az érdeklődőknek: tanulóinknak, dolgozóinknak és külsős meghívottaknak. Az úton készült fotók és az élménybeszámolókből vett tanulságos idézetekből készült poszter is kiállításra került. Bemutattuk a résztvevők által készített videós és fotós beszámolókat. A vendégeket spanyol zene, 'tapas'- kóstoló, édességek és narancslé várta, emellett tesztelhették tudásukat egy Spanyolországról szóló kvízzel. Jó hír az újabb mobilitások iránt érdeklődőknek: Tervezzük és előkészítjük a további utazási lehetőségeket! A képes, videós élménybeszámolók elérhetőek az alábbi linkeken:
Link
Link
Szerző: BK Admin

Közzétéve: 2021-12-17 13:19:16

Szakmai gyakorlat és tanulmányút Spanyolországban


13 diákunk háromhetes nyári szakmai gyakorlaton vett részt 2021. június 13-ától Valenciában az Erasmus+ program keretében. A diákok logisztikai, kereskedelmi és informatikai munkahelyeken próbálhatták ki tudásukat és gyűjthettek új tapasztalatokat. A mobilitáson résztvevő diákok a nyelvi és szakmai fejlődésen túl megismerkedtek a helyi nevezetességekkel, gasztronómiával, kultúrával. A külföldön töltött szakmai gyakorlat mérföldkövet jelenthet a továbbtanulásuk és a munkavállalásuk szempontjából. Beilleszkedésüket az első héten egy kísérőtanár is segítette, az Esmovia spanyol koordinálószervezet pedig végig támogatta a mobilitás zökkenőmentes lebonyolítását.


6 szaktanárunk szintén a sikeres Erasmus+ pályázat eredményeképpen utazhatott egyhetes tanulmányútra Valenciába június végén. Az út során számos hasznos szakmai tapasztalatot gyűjtöttek tanáraink. A tanulók gyakorlóhelyeinek megismerése igazolta, hogy a duális képzés mekkora jelentőséggel bír a szakképzés versenyképessége terén. A szakmai és szabadidős programok során gyűjtött tapasztalatok és élmények új impulzusokat jelentenek az oktatói munkához.

Szerző: BK Admin

Közzétéve: 2021-08-18 15:31:31

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.